TEIPPAUKSET, KYLTIT JA OPASTEET

Onko yrityksesi julkisivussa kymmeniä neliöitä käyttämätöntä ja ilmaista mainostilaa? Näyttävällä ja laadukkaasti toteutetulla ikkunateippauksella parannat yrityksesi näkyvyyttä ja imagoa!

Toteutamme ikkunateippaukset laadukkailla, pitkäkestoiseen merkintään tarkoitetuilla tarramateriaaleilla. Tarra-aihiot työstämme tarraleikkurilla tai UV-säteilyä kestävillä väritulosteina tarramateriaalille.
Teemme teippauksia ikkunoihin myös etsauskalvoilla, joilla saadaan aikaan edustavan näköinen, hiekkapuhallusta muistuttava toteutus. Teippaukset toteutamme asiakkaan suunnitelmien mukaan tai avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.

Meiltä saat mainoskyltit moneen käyttötarkoitukseen, ilman koko- tai värirajoituksia. Valmistamme kyltit kustannustehokkaasti kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivista materiaaleista. Kylttimateriaali voi olla esim. sisäkäyttöön tarkoitettua kevytlevyä tai ulkokäyttöönkin soveltuvaa edullista kennomuovia. Pitkäaikaista ja vahvaa kestävyyttä vaativissa kohteissa käytämme pohjamateriaaleina pääasiassa säänkestävää komposiittilevyä ja alumiinipeltiä.

Kylttien tekstityksessä hyödynnämme tarraleikkuria ja nelivärikuvissa UV-säteilyä kestäviä tarratulosteita.

Y-tunnus: 2681080-2 / Voikkaantie 42 A 2, Voikkaa / 020 757 9540 / aineisto@mdsigns.fi