TUOTTEET – VALOMAINOKSET

Valomainokset ovat loistava tapa luoda näkyvyyttä yritykselle niin yöllä kuin päivällä. Nykyaikainen LED-tekniikka on taloudellinen sekä ympäristöystävällinen valinta ja mahdollistaa valomainosten pitkän huoltovälin. Tällä sivulla pääset tutustumaan erilaisiin valomainostyyppeihin sekä niiden erilaisiin valaisuratkaisuihin.

 

IRTOKIRJAINVALOMAINOKSET

Valmistamme kaiken kokoisia ja värisiä irtokirjainvalomainoksia aina 10 senttimetristä useiden metrien korkuisiin valomainoskirjaimiin. Valmistusmenetelmiä on useita ja ne määräytyvät yleisimmin mainoksen koon sekä sijainnin mukaan. Näin varmistetaan mainoksen pitkäaikainen kestävyys ja näkyvyys.
Kirjainsarjojen valaisu voidaan toteuttaa usealla eri tavalla. Alta löydät yleisimmin käytetyt valaisutekniikat.

 

ETEENVALAISTU

Yleisimmin käytetty valaisutekniikka. Sopii käytettäväksi useimpien tekstityyppien ja logojen kanssa koosta ja värimaailmasta riippumatta.

 

TAUSTAVALAISTU

Tätä valaisutekniikkaa käytetään, kun valaistava teksti tai logo on musta tai väriltään hyvin tumma. Kontrastin ja luettavuuden kannalta on tärkeää, että mainoksen tausta on logoa tai tekstiä vaaleampi tai vastavuoroisesti tummempi.

 

ETEEN- JA TAAKSE VALAISTU

Tämä valaisutekniikka yhdistää edellä mainittujen tekniikoiden ominaisuudet. Kahdella valaisu-suunnalla mainokseen saadaan helposti lisää näyttävyyttä, kontrastia, syvyyttä sekä mahdollista värierottelua.

 

SIVUILLEVALAISTU

Tätä valaisutekniikkaa käytetään, kun valaistava teksti tai logo on musta tai väriltään hyvin tumma. Tällä tekniikalla toteutetut valomainokset ovat yleisesti syvyyssuunnassa muita ohuempia. Käytetään usein esimerkiksi sisätiloihin tulevissa myymälä-mainoksissa.

 

VALAISEMATTOMAT KIRJAIMET

Valmistamme 3D kirjaimet ja logot 3 mm paksuudesta aina miehen korkuisiin ja paksuisiin kirjaimiin.

KOTELOVALOMAINOKSET

Valmistamme kaiken muotoisia ja kokoisia valomainoskoteloita yrityksesi tarpeiden mukaan. Kotelotyyppejä on useita ja ne niiden käyttö määräytyy yleisimmin mainoksen koon, muodon sekä sijainnin perusteella. Näin varmistetaan mainospintojen mahdollisimman pitkäaikainen kestävyys ja näkyvyys.
Kotelomainoksia on monenlaisia. Alta löydät muutamia esimerkkejä valmistamistamme kotelomainoksista.

 

PERUSKOTELO

Vanhan mallin raaka-alumiinikotelo, etupinta akryylia, kennomuovia tai PVC joustovinyyliä koosta riippuen. Logo tai teksti on teipattu tai printattu etupintaan. Kotelon sivut mahdollista polttomaalata RAL värikartan sävyihin.

 

MUOTOON LEIKATTU KOTELO

Toiveittesi mukaan muotoiltu alumiinirunkoinen kotelo, etupinta akryylia, kennomuovia tai PVC joustovinyyliä koosta riippuen. Logo tai teksti on teipattu tai printattu etupintaan. Kotelon sivut mahdollista polttomaalata RAL värikartan sävyihin.

 

KOHOAKRYYLI KOTELO

Toiveittesi mukaan muotoiltu alumiinirunkoinen kotelo, jossa etupinta-vaihtoehtoina auki leikattu akryyli tai alumiini. Akryylistä valmistetut kirjaimet tai logo nousevat etupinnasta 5-15 mm. Kotelon sivut mahdollista polttomaalata RAL värikartan sävyihin.

 

KISÄLLIKYLTTI

Yleisimmin katutasolla käytetty kaksipuoleinen kotelomainos. Kotelon valmistuksessa on mahdollista käyttää kaikkia yllämainituista valmistustekniikoista.

PYLONIT JA MAINOSTORNIT

Toteutamme valomainostornit ja -pylonit 2-20 m.

VALOMAINOKSET HINTA

Valomainoksen hintaan vaikuttavat monet muuttuvat tekijät, sillä jokainen mainos on erikseen räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hintaan vaikuttavia asioita ovat esimerkiksi:
– Mainoksen koko
– Käytettävät materiaalit ja valaisuratkaisut
– Asennuspaikan sijainti ja korkeus
– Mahdolliset lupajärjestelyt
– Valmistus- ja asennusaikataulut

Y-tunnus: 2681080-2 / Voikkaantie 42 A 2, Voikkaa / 020 757 9540 / aineisto@mdsigns.fi